söndag 29 mars 2015

Filippas rum

Förra helgen när Filippa var på simläger passade systrarna och jag på att möblera om hennes rum (hade fått godkännande först ;-).
Sängen fick stå mitt ut från väggen, istället för att stå utmed väggen. Det blev bättre rumsindelning, och hon fick flera rum i rummet istället. Bredvid sängen ställde vi en låg hylla, som funkar som både avlastning och avdelning. 

Arbetsdelen
Som man säkert kan förstå gillar Filippa kartor. En stor karta från Ikea täcker nästan en hel vägg. Jordgloben i fönstret är även en lampa, och på skivbordet finns givetvis en världskarta som skrivbordsunderlägg. 

Läshörnan
I denna hörnan finns fåtölj från Ikea, bokhylla som fyndats och målats svart, lampa från Ellos och en digital piltavla (pilar med plastspetsar och som räknar poängen digitalt). 

Sovplats
Inte bara hyllan skärmar av rummet, utan också bollarna som hänger i taket (från Panduro). Tavlan har Lisa Rinnevo målat och var en doppresent. I sängen finns givetvis en fotboll :-) och och det finns gott om fotbollsaffischer på garderoberna. 

Tranorna i origami har Filippa gjort själv och satt ihop till en mobil som hänger i taket. Visst är det fint!

Filippa blev såå glad och överraskad när hon kom hem och trivs i sitt "nya" rum. Bilder på hur rummet såg ut innan finns här

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar