fredag 28 mars 2014

Joshi är här

I tisdags kom äntligen dagen vi längtat efter, dagen då vi skulle få hämta vår labradoodelvalp. Flickorna har haft nedräkning varje dag i nästan två månader. Vi åkte till mina föräldrar i Båstad på måndagkvällen och vaknade upp till den härliga vyn över Laholmsbukten.

 Sen fick vi smarrig frukost hos min syster i Helsingborg.

 Efter ytterligare några timmar i bilen till Österlen, kom vi fram till Hööks kennel och där fick vi träffa vår lilla valp - Joshi. En helt underbar liten labradoodel-tik.


Resan hem tog ca 6 timmar och vi stannade bara en gång för att rasta henne. Hon mådde lite illa i bilen, men som tur var hade vi med handdukar för säkerhet skull. Annars gick resan jättebra.


Livet med en liten valp är himla roligt. Hon gör en massa tokiga saker och är redan duktig på att gå i koppel. Det blir dock en del kiss- och bajsolyckor inomhus, och hon sover inte hela nätterna…. men jag måste ändå säga att det är helt fantastiskt. Hon är så mjuk och gosig och ett riktigt litet charmtroll.

Labradoodel valde vi för att den rasen inte fäller vilket gör att även allergiska personer kan vara med dem. Blandningen av labrador och pudel gör dem också till lydiga och lättlärda hundar och de används bl a som blindhundar. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar